North Macedonia | Select another site to see content specific to your location Change site

Website select
Global United Kingdom Czech Republic Romania Belgium Italy Macedonia Poland Luxembourg Hungary
  • септември 13, 2020
  • Новости

Подобрување на лакот за задната страна на пластифицирани лимови

Неколку од нашите клиенти, иако задоволни од квалитетот на пластифицираните продукти коментираа дека перцепцијата на квалитетот може да се подобри со користење на обложување на задната страна со зголемена моќ на прикривање. Водени од тоа, во соработка со нашите добавувачи на боја започнавме да развиваме потемен BSC-тип (RAL 7030), за кој оптичкиот впечаток е значително подобрен, а сепак основните карактеристики останаа непромнети. Беа спроведени лабораториски тестирања, беше валидирана адхезија со пена, и по две поголеми индустриски испитувања, го пренасочивме производството кон употреба на новиот потемен тип. Се надеваме дека нашите клиенти ќе бидат подеднавко задоволни како и нашите партнери за време на испитувањето и валидацијата. Приложените слики Ви овозможуваат да ја увидите разликата меѓу посветлата облога и новиот тип.

Последни новости

Прегледај сè