North Macedonia | Select another site to see content specific to your location Change site

Website select
Global United Kingdom Czech Republic Romania Belgium Italy Macedonia Poland Luxembourg Hungary

Eден од најголемите производители на челични производи на Балканот кој нуди ладновалани котури и табли, поцинкувани котури и табли и пластифицирани котури, главно за градежништво и сегментот на општа индустрија, опфајќајќи ги пазарите на Балканот и Југоисточна Европа. Ладната валавница е меѓу најголемите компаниии во Македонија која е основана во 1967 година и која моментално брои над 480 вработени.

Почнувајќи од топловалани котури како влезен материјал, фабриката има постројки за да го реализира постапното третирање на производите: лужење, ладно валање, жарење, поцинкување, пластифицирање и пакување.

Оперативната филозофија на компанијата е да произведе безбеден, одржлив челик а воедно и да обезбеди флексибилна и сигурна услуга со краток рок на испорака и одлична корелација со клиентите.

Производна програма

Со оглед на тоа што ние постојано се трудиме да развиваме нови решенија со цел да овозможиме испорака на што е можно повеќе од продуктите кои ги бараат нашите клиенти, нашето портфолио на производи постојано се подобрува. Како резултат на тоа, ја резимиравме понудата од нашиот погон во најновата Производна програма.

Спуштете ја тука