North Macedonia | Select another site to see content specific to your location Change site

Website select
Global United Kingdom Czech Republic Romania Belgium Italy Macedonia Poland Luxembourg Hungary

Пракса - Летна школа

Дали сакате да ги направите вашите први чекори во кариерата во светот на челикот и да учите од најдобрите во областа? Во овој случај, Летната школа LIBERTY Скопје е искуството што го барате! Ако студирате универзитети (ФЕИТ, Машински факултет или слично), нашата програма за практикантска работа е дизајнирана да ви даде можност да ги развиете своите вештини и знаења во стимулативна и динамична професионална средина.

Што ви нуди летната школа LIBERTY Скопје?

  • Топ менторство: Ќе ве водат индустриски експерти, професионалци со долгогодишно искуство во областа, кои ќе го споделат своето знаење со вас и ќе ви дадат практични совети за развивање на вашите вештини.
  • Практично искуство: Тримесечна работа на конкретни STEM проекти и примена на знаење во структурни и практични фази.
  • Вмрежување: ќе сретнете луѓе со исти интереси и страсти, ќе создадете вредни врски и ќе изградите односи кои ви даваат поддршка и инспирација во вашата професионална иднина.
  • Можности за кариера: Некои од најдобрите млади професионалци ја започнаа својата кариера преку програма за практикантска работа.

Летната школа LIBERTY Скопје може да ви го отвори патот кон успешна кариера во челичната индустрија.

Ве очекуваме во нашата ПРАКТИКАНСКА програма „Летна школа“ која ќе се одржи помеѓу 10 јули – 29 септември.

Не ја пропуштајте можноста да ги проширите вашите хоризонти и да го искористите вашиот потенцијал!

Што треба да направите за да аплицирате?