North Macedonia | Select another site to see content specific to your location Change site

Website select
Global United Kingdom Czech Republic Romania Belgium Italy Macedonia Poland Luxembourg Hungary

Програми за практикантска работа

ЛИБЕРТИ Скопје, главен столб на македонската економија, се подготвува да стане регионален водич во производството на ГРИНСТИЛ и бара студенти и дипломци кои сакаат да бидат дел од тоа патување.

Со посветените програми овде, младите имаат вистинска можност да го искусат работниот век и да придонесат во градењето на зелената иднина на челичната индустрија.

Во ЛИБЕРТИ Скопје, ние веруваме во растечки таленти и нудиме возбудливи можности за инспирирани членови на помладата генерација.

Нашите програми посветени на студенти и дипломирани студенти нудат практично искуство, менторство, тренинг и изложување на вистинско работно искуство во челичната индустрија.

Придружете ни се за да го ослободиме вашиот потенцијал и да ја обликуваме иднината на почиста индустрија за челик преку нашата програма за практикантска работа, програми за постдипломски студии и летна школа.

Истражете го светот на можности каде што вашите вештини, страст и амбиции стануваат отскочна штица за вашиот развој и идна кариера. Ајде заедно да ја градиме иднината на зелениот челик!