North Macedonia | Select another site to see content specific to your location Change site

Website select
Global United Kingdom Czech Republic Romania Belgium Italy Macedonia Poland Luxembourg Hungary

ПОСТДИПЛОМСКA ПРОГРАМА

Ја бараме следната генерација лидери и специјалисти! Можете да патувате низ светот градејќи кариера со перспективи, можности и јасна цел – или да ја најдете токму овде во Скопје.

Ако сте неодамна дипломиран студент во областа на автоматизација, ИТ, електротехника и машинство и металургија, не двоумете се да аплицирате!

Нашата програма за дипломирани студенти е наменета за неодамна дипломирани студенти кои сакаат кариера во челичната индустрија и да придонесат во амбициозните планови за декарбонизација на компанијата.

12-месечната програма на вистински проект ќе ги собере тукушто дипломираните студенти од техничките универзитети со цел да ве развијат за идни менаџерски улоги во бизнисот и да ве охрабрат да придонесете за LIBERTY Скопје.

На студентите им нудиме можност да ја „вкусат“ челичната индустрија со тоа што ќе ги вклучиме во реални проекти и ќе им дадеме можност да го тестираат своето теоретско знаење во пракса со поддршка на LIBERTY ментори.

Создадете вистинска врска помеѓу теоријата на универзитетското образование и индустриската реалност.

Придружете ни се и бидете дел од страстен тим, посветен на извонредноста во челичната индустрија.

Аплицирај