North Macedonia | Select another site to see content specific to your location Change site

Website select
Global United Kingdom Czech Republic Romania Belgium Italy Macedonia Poland Luxembourg Hungary

Годишна програма за практикантска работа

Долгогодишна традиција со просек од околу 40 практиканти годишно во повеќето одделенија на компанијата.

Има за цел да ги запознае младите потенцијали во нивната идна работна средина и нивниот индивидуален профил на кариера.

Годишната менторска ориентација да резултира со процес на континуирана поддршка и соработка.

Пракса во човечки ресурси

Пракса во Логистика

Пракса во здравје и безбедност

Пракса во планирање и стратегија

Пракса во Финансии

Пракса во ИТ

Придружете ни се и бидете дел од страстен тим, посветен на извонредноста во челичната индустрија.

Apply for a job