North Macedonia | Select another site to see content specific to your location Change site

Website select
Global United Kingdom Czech Republic Romania Belgium Italy Macedonia Poland Luxembourg Hungary

Електричар (Електро одржување)

Приклучете се на нашиот тим! ЛИБЕРТИ Скопје е еден од најголемите производители на челик на Балканот.

За потребите на нашето производство, односно проширување на нашиот тим за Одржување на производствените линии, ги покануваме сите заинтересирани лица да аплицираат за следната позиција:

 

Електричар (Електро одржување)

 

Клучни одговорности:

 • Врши демонтажа, поправка и монтажа на електрични компоненти и делови
 • Врши тековни и превентивни прегледи на машините
 • Внимава на состојбата на опремата во поглед на електрична исправност и поставеност
 • Активно учествува во отстранувањето на дефекти од електро природа кои настануваат на машините
 • Изведува електрични инсталации
 • Врши промена на утикачи и утикачни кутии, промена на сијалици, осигуричи, контрола на температура на лежаи на мотори, контрола на температура на трансформатори, контрола на ниво на уље и досипување, чистење на електрични мотори, нисконапонски табли и друга електрична опрема
 • Активно учество во плански санации и ремонти на машините

 

Личен профил:

 • ССС
 • Работно искуство од мин. 3 години
 • Професионална експертиза
 • Можност за работа во смени
 • Строго почитување и примена на стандардите за Здравје и Безбедност при работа

 

Што нудиме:

Динамична работна средина во која се стимулира учење и професионален развој. Конкурентен надомест како и дополнителни бенефиции за здравствено осигурување.

 

Доколку барате можност за работа на предизвикувачки проекти, со цел да влијаете на бизнисот на позитивен начин, Ве повикуваме да ја доставите Вашата професионална биографија – CV на HRJobs.Skopje@libertysteelgroup.com , или аплицирајте на полето подолу.

Аплицирај за оваа позиција

 • Please attach your CV a PDF or Word Document (max 5mb)
  Drop files here or
  Accepted file types: pdf, doc, docx.