North Macedonia | Select another site to see content specific to your location Change site

Website select
Global United Kingdom Czech Republic Romania Belgium Italy Macedonia Poland Luxembourg Hungary

Ладно Валан Лим

Ладно Валан Лим

Опсегот на челици од Либерти Скопје наменети за ладно обликување имаат одлични перформанси, кои се должат на малите варијации на нивниот хемиски состав и механичките особини, со кои се гарантира стабилност при обработката. Овие квалитети имаат одлична формабилност, што ги олеснува процесите на негово обликување и е идеален за извлекување. Тие се користат во процеси на виткање и извлекување каде карактеристиките како сила, цврстина и еластичност се потребни. Типична примена може да најдат во изработката на апарати за домаќинство, индустријата за производство на мебел, буриња, радијатори, делови, цевки и мали профили