North Macedonia | Select another site to see content specific to your location Change site

Website select
Global United Kingdom Czech Republic Romania Belgium Italy Macedonia Poland Luxembourg Hungary

Машински инженер – Планер α

Приклучете се на нашиот тим! ЛИБЕРТИ Скопје е еден од најголемите производители на челик на Балканот.

За потребите на нашето производство, односно проширување на нашиот тим за Прогрес во машинско и електро одржување, ги покануваме сите заинтересирани лица да аплицираат за следната позиција:

 

Машински инженер – Планер α

 

Клучни одговорности:

 • Одговорен за обезбедување точно планирање на работните налози за одржување согласно политиката за ARP, на безбеден, економичен и ефикасен начин
 • Анализа на работните барања и распределување на материјали, опрема и работна сила (односно нацрти, алатки, делови, мајстори, вештини, дозволи) со цел безбедно, економично и ефикасно да се заврши работата
 • Организирање на ажурирање на документацијата: документи, цртежи, историја на одржување
 • Подготовка на документација од аспект на безбедност: работни дозволи, план за превенција, анализа на ризик, животна средина, комунални услуги, пристап
 • Одржување и издавање на барања поврзани со работниот налог
 • Одржување и издавање на резервација на материјали и резервни делови
 • Издавање добра (резервни делови и потрошен материјал) и логистика на работен налог
 • Управување со резервни делови со подолг период на испорака (врз основа на стратегии за испорака)
 • Утврдување на планираните трошоци
 • Одржување и користење на архива на стандарди за одржување
 • Следење на достапноста и напредокот на потребните ресурси за работа
 • Надзор на изведбата на репарации и одржување по сетови
 • Издавање материјал по работен налог (резервни делови и опрема кои можат да се поправат)
 • Изготвување работни налози за поправка и пренесување на резервниот дел од магацинот до линијата
 • Обезбедување прием и издавање на репарираната стока

 

Личен профил:

 • ВСС
 • Добро познавање на техничките стандарди
 • Управување со цртежи и документи
 • Способности за анализа и синтеза
 • Комуникација и тимска работа
 • Стратешко размислување
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • ИТ образован

Што нудиме:

Динамична работна средина во која се стимулира учење и професионален развој. Конкурентен надомест како и дополнителни бенефиции за здравствено осигурување.

 

Доколку барате можност за работа на предизвикувачки проекти, со цел да влијаете на бизнисот на позитивен начин, Ве повикуваме да ја доставите Вашата професионална биографија – CV на HRJobs.Skopje@libertysteelgroup.com , или аплицирајте на полето подолу.

Аплицирај за оваа позиција

 • Please attach your CV a PDF or Word Document (max 5mb)
  Drop files here or
  Accepted file types: pdf, doc, docx.