North Macedonia | Select another site to see content specific to your location Change site

Website select
Global United Kingdom Czech Republic Romania Belgium Italy Macedonia Poland Luxembourg Hungary

Бравар-заварувач (Машинско одржување)

Приклучете се на нашиот тим! ЛИБЕРТИ Скопје е еден од најголемите производители на челик на Балканот.

За потребите на нашето производство, односно проширување на нашиот тим за Одржување на производствените линии, ги покануваме сите заинтересирани лица да аплицираат за следната позиција:

 

Бравар-заварувач (Машинско одржување)

 

Клучни одговорности:

 • Врши демонтажа, поправка и монтажа на: хидраулични, пневматски и машински компоненти и делови
 • Врши тековни и превентивни прегледи на линиите и тоа:
 • пополнува „Check” листи за проверка и информира за одредени девијации
 • врши контрола на течење на масло од опремата
 • го контролира притисокот на масло и температура на системите од хидраулика
 • ги контролира и по потреба санира системите за емулзија и подмачкување
 • Внимава на состојбата на опремата во поглед на нејзиното движење, исправност, поставеност, бучава, темепеартура и испарување
 • Активно учествува во отстранувањето на дефекти од машинска природа кои настануваат на линиите
 • Ги спроведува потребните постапки за изолација и заклучување пред започнување со работа
 • Врши електро и гасно заварување на машински делови и делови од хидраулична, пневматска и друга инсталација

 

Личен профил:

 • ССС
 • Работно искуство од мин. 3 години
 • Професионална експертиза
 • Строго почитување и примена на стандардите за Здравје и Безбедност при работа

 

Што нудиме:

Динамична работна средина во која се стимулира учење и професионален развој. Конкурентен надомест како и дополнителни бенефиции за здравствено осигурување.

 

 

Доколку барате можност за работа на предизвикувачки проекти, со цел да влијаете на бизнисот на позитивен начин, Ве повикуваме да ја доставите Вашата професионална биографија – CV на HRJobs.Skopje@libertysteelgroup.com , или аплицирајте на полето подолу.

Аплицирај за оваа позиција

 • Please attach your CV a PDF or Word Document (max 5mb)
  Drop files here or
  Accepted file types: pdf, doc, docx.