North Macedonia | Select another site to see content specific to your location Change site

Website select
Global United Kingdom Czech Republic Romania Belgium Italy Macedonia Poland Luxembourg Hungary

Новости и Медиуми

ЛИБЕРТИ Скопје е дел од ЛИБЕРТИ Стил Групацијата, една од најголемите компании за челик надвор од Кина

ГФГ Алијансата ангажираше врвни експерти во Глобалниот советодавен одбор
ГФГ Алијансата ангажираше врвни експерти во Глобалниот советодавен одбор

Лидерот на одржливата индустрија, ГФГ Алијансата која е сопственик на Либерти Скопје, го најави Глобалниот советодавен одбор чие водечко светско...

Прегледај
Подобрување на лакот за задната страна на пластифицирани лимови
Подобрување на лакот за задната страна на пластифицирани лимови

Неколку од нашите клиенти, иако задоволни од квалитетот на пластифицираните продукти коментираа дека перцепцијата на квалитетот може да се подобри...

Прегледај
ЛИБЕРТИ Скопје успешно одговора на барањата на клиентите
ЛИБЕРТИ Скопје успешно одговора на барањата на клиентите

Ни причинува огромно задоволство да најавиме дека сме во можност успешно да одговориме на целосната листа на барања изразени од...

Прегледај
ЛИБЕРТИ Стил Групацијата назначи глобален лидерски тим и независни членови на одборот на директори
ЛИБЕРТИ Стил Групацијата назначи глобален лидерски тим и независни членови на одборот на директори

ЛИБЕРТИ Стил Групацијата денес најави формирање на нов одбор на директори со тоа што завршува и со консолидација на глобалните...

Прегледај
ГФГ Алијансата го заврши 100-дневниот стратешки преглед на ЛИБЕРТИ Скопје и ветува долгорочни инвестиции од 25 милиони евра
ГФГ Алијансата го заврши 100-дневниот стратешки преглед на ЛИБЕРТИ Скопје и ветува долгорочни инвестиции од 25 милиони евра

Инвестиции од 25 милиони евра на долг рок со цел создавање на водечки бизнис за челик во регионот Значителна инвестиција...

Прегледај