North Macedonia | Select another site to see content specific to your location Change site

Website select
Global United Kingdom Czech Republic Romania Belgium Italy Macedonia Poland Luxembourg Hungary
  • август 13, 2020
  • Медиуми

ЛИБЕРТИ Скопје успешно одговора на барањата на клиентите

Ни причинува огромно задоволство да најавиме дека сме во можност успешно да одговориме на целосната листа на барања изразени од страна на пазарот. Некои од нашите клиенти имаа побарувања за подобрување во рамномерноста на дебелината на лимот, за поширока палета на производи, а особено да се отвори можноста за производ со помала дебелина односно 0.3mm. Исто така, имаше побарувања за Deep Mat производи со лак од 35 микрони и автоматска гаранција за нашите пластифицирани производи. Ние веруваме дека нашата нова понуда во целост ќе ги задоволи барањата на нашите клиенти. Нашата намера е да продолжиме да бидеме отворени за сите сугестии и забелешки од нашите купувачи, со цел да се осигураме дека ЛИБЕРТИ Скопје ефикасно ја задоволува побарувачката на пазарот. Нашата првична намера беше да се зајакне деловната соработка, бидејќи ја цениме лојалноста и довербата која нашите клиенти ја имаат кон нас.

Последни новости

Прегледај сè