North Macedonia | Select another site to see content specific to your location Change site

Website select
Global United Kingdom Czech Republic Romania Belgium Italy Macedonia

Техничари

Приклучете се на нашиот тим! ЛИБЕРТИ Скопје е еден од најголемите производители на челик на Балканот.

Во моментот немаме слободни техничарски работни места.

Аплицирај за оваа позиција

  • Please attach your CV a PDF or Word Document (max 5mb)
    Drop files here or
    Accepted file types: pdf, doc, docx.